Logo

Muzyka na żywo w piątki i soboty w godzinach 19 - 22



PRIME CUT & CIGAR ROOM

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 43b
00-347 Warszawa

PRIME CUT & CIGAR ROOM

Z radością prezentujemy Prime Cut 2, nasz nowy lokal na warszawskim Powiślu, przy Wybrzeżu Kościuszkowskim 43B. W nowoczesnej części miasta, nasza restauracja oferuje nie tylko wyśmienite dania, ale także unikalne atrakcje. Oprócz klasycznych dań takich jak Carpaccio z łososia, Tarta z kozim serem, czy Risotto z krewetkami, goście mogą cieszyć się salą dla miłośników cygar i ekskluzywnymi salami VIP. Latem zapraszamy do naszego ogródka. Każde danie tu serwowane to podróż pełna smaków, a widok na Wisłę dodaje wyjątkowego klimatu.

Restauracja Prime Cut

Restauracja Prime Cut to nowatorski steak house łączący w sobie nowojorską klasykę z elementami kuchni europejskiej. Koncept powstał z pasji do prostych, ale przyrządzanych z najlepszej jakości produktów dań, które są gwarancją dobrego smaku. Najlepsze steki, świeże owoce morza i sezonowe warzywa przygotowywane są pod czujnym okiem Marcina Wyłupka oraz Michała Tkaczyka – naszych szefów kuchni, którzy znani są z dbałości o każdy szczegół swoich dań i zdrowe podejście do kuchni. Restauracja posiada też własną piekarnię, gdzie na miejscu wypiekane jest pieczywo, a o słodką stronę menu dba wielokrotnie nagradzany cukiernik.

Prime Cut

Nasi Artyści

Muzyka na żywo od środy do soboty w godzinach 19 - 22
Świeże składniki

Świeże składniki

Wyłącznie najwyższej jakości produkty, świeże warzywa, owoce i zioła. Wyselekcjonowane mięso od sprawdzonych dostawców.

Zróżnicowane menu

Zróżnicowane menu

Bogate i różnorodne menu, które zadowoli najbardziej wymagających gości. Do tego doskonała obsługa i wyjątkowy klimat.

Doskonała obsługa

Doskonała obsługa

Bogate i różnorodne menu, które zadowoli najbardziej wymagających gości. Do tego doskonała obsługa i pasjonaci gotowi do pomocy.

Prime Cut & Cigar Room

Specjalna selekcja szefa kuchni

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek i Sobota

Niedziela